Sollicitaties VCMS Groningen 2018-2019 geopend!

Beste chirurg in spe,

Heb jij speciale interesse in het chirurgisch specialisme, wil je in een vroege fase van je opleiding chirurgische skills aanleren, je kennis vergroten of wil je er graag achter komen of een snijdend specialisme iets voor jou is? Dan is Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten iets voor jou!

VCMS richt zich op bachelorstudenten uit het tweede en derde jaar met een buitengewone interesse in de chirurgische specialismen, die bereid zijn om samen met de specialist hun vaardigheden en kennis op dit gebied te vergroten bij interactieve masterclasses en workshops. Denk hierbij aan een masterclass thoracale chirurgie met daaropvolgend een workshop over hartkleppen inhechten. Door het kleinschalige karakter van deze activiteiten en de gezamenlijke borrels is er laagdrempelig contact met de specialisten. Dit kan nuttig zijn bij het vinden van een interessante onderzoeksstage, profileringsproject, bachelorproject of bijbaantje. Daarnaast leer je leden uit andere steden kennen tijdens de landelijke symposia en activiteiten van VCMS Nederland.Om deze activiteiten te kunnen realiseren, vraagt VCMS 60 euro contributie per jaar van haar leden.

Dus ben jij volgend jaar tweede-, derdejaars of zij-instroom geneeskundestudent en ben jij geïnteresseerd in de chirurgie en alles daaromheen? Wil jij:

  • Verdiepend onderwijs volgen in de chirurgie?
  • Werken aan je chirurgische skills, zoals hechten, chirurgisch knopen en meer?
  • Je passie voor de heelkunde verder ontwikkelen?
  • Laagdrempelig contact hebben met allerlei chirurgische specialisten?
Meld je dan nu aan voor de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS)!

Stuur dan uiterlijk zondag 16 september 2018 je motivatiebrief (max. 1 A4) en cv naar groningen@vcms.nl. Voor vragen of meer informatie kun je op onze website of via dit mailadres bij ons terecht.

Let op: de openingsactiviteit zal al op 19/09/2018 plaatsvinden, dus reserveer deze datum alvast in je agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *