Alles over de sollicitaties voor lidmaatschap bij de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten

 

Wij zijn alweer halverwege augustus en het nieuwe studiejaar gaat bijna van start. Ben jij een Geneeskunde student met een affiniteit voor de chirurgie? Dan is solliciteren bij VCMS de juiste keuze! VCMS biedt namelijk niet alleen theoretisch onderwijs, maar ook hands-on workshops met een chirurgisch tintje. Interesse om lid te worden voor het aankomend academisch jaar 2019/2020? Hieronder wordt nader toegelicht hoe je kan solliciteren.

Ik ben een tweede- of derdejaars bachelorstudent Geneeskunde:

Als bachelorstudent kan je solliciteren voor de VCMS in jouw studentenstad. De informatie over de VCMS-afdeling kan je vinden op haar eigen website. Ga hiervoor naar de hoofdpagina van de site en klik op jouw afdeling.

Je kan momenteel solliciteren bij de volgende afdelingen:

De sollicitatieperiodes van VCMS Maastricht en VCMS Utrecht zijn alweer gesloten.

Aanmelden gaat middels CV en motivatiebrief (max. één A4). Deze dienen aangeleverd te worden via de sollicitatieformulieren op de website.

Ik ben een masterstudent Geneeskunde:

Voor masterstudenten biedt VCMS Nederland chirurgisch onderwijs op een niveau passend bij co-assistenten in de ”Master Academy”. Het onderwijs wordt in drie verschillende modules uiteengezet: ‘Chirurgische Anatomie en Beeldvorming’, ‘Chirurgische Kennis’ en ‘Chirurgische Praktijk en Vaardigheden’. In het academisch jaar 2019/2020 zijn er zeven onderwijs(zater)dagen georganiseerd binnen deze modules.

Solliciteren voor de Master Academy is mogelijk vanaf 25 augustus tot en met 22 september. Aanmelden gaat middels CV en motivatiebrief (max. één A4). Deze dienen aangeleverd te worden via de sollicitatieformulier.

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie over de onderwijsmodules. Volg VCMS Nederland op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de Master Academy.
We zien je sollicitatie tegemoet!