VCMS-app

De reeds bestaande ledenpagina is in een nieuw, modern jasje gestoken in een mobiele applicatie: de VCMS-app. Met de VCMS-app kunnen geregistreerde gebruikers bij de VCMS gebruik maken van de mogelijkheden die het online platform aanbiedt en hopen we de interactiviteit en toegankelijkheid voor de leden te vergroten. Met interessante nieuwsfeiten, zorgvuldig samengestelde voorbereiding voor VCMS-activiteiten, handige studietips en nieuwe manieren om in contact te komen met andere afdelingsleden.

 


Ontworpen om te ontdekken.

Niets is mooier dan een nieuwe app die verschillende partijen bijeen brengt. Dankzij de nieuwe indeling met aparte tabbladen vind je nu sneller de informatie waar je naar op zoek bent. En elk tabblad staat boordevol interessante en inspirerende informatie!

 


Een weergave van de geplande VCMS-activiteiten in de agenda.

De VCMS herinnert je aan de belangrijkste activiteiten van je eigen afdeling en geeft je een overzicht van de evenementen en onderwijsdagen die op de andere afdelingen zullen plaatsvinden. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de komende events!

 

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Van de nieuwste wetenschappelijke literatuur, opmerkelijke nieuwsfeiten tot aan chirurgisch gerelateerde vragen. De VCMS probeert je wekelijks op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen binnen de wereld van de chirurgie en daagt jouw uit om je kennis te testen.

 

 


Makkelijk  en snel online.

Dankzij de VCMS-app zijn de websites van VCMS Nederland en haar afdelingen makkelijk bereikbaar en krijg jij het nieuwsoverzicht van de vereniging via sociale media snel en overzichtelijk op je beeldscherm te zien. Zo mis je niks van wat er zich online afspeelt!

 

 

Documenten en formulieren op ieder moment ter beschikking.

Geen gedoe meer met het opzoeken van documenten in je mailbox en het openen van hyperlinks via de e-mail. De voorbereidende studiestof heb je met de VCMS-app tijdens activiteiten op je mobiele telefoon voorhanden. Dat is nog niet alles: de evaluatieformulieren zijn na de activiteiten ook nog eens eenvoudig in de vullen!

 

 

Wil jij de VCMS-app op je mobiel hebben? Download de mobiele applicatie via de App Store of via Google Play!