Bemachtig nu een kaartje voor het lustrumsymposium en het lustrumdiner!

VCMS Nederland bestaat 5 jaar!

Om het lustrum te vieren, organiseert de activiteitencommissie van VCMS Nederland een lustrumdiner voor haar leden en een lustrumsymposium vrij toegankelijk voor externen!

Lustrumdiner: ChirurChic

Een chirurg houdt zich niet alleen aan de OK-etiquette! Ook buiten de kliniek zijn chirurgen zo scherp gekleed als een incisiemes, stralend als een radioactief jodiumzaadje en met een savoir-vivre dat klopt als een orthopedische hamer. Op het lustrumdiner zal dit niet anders zijn. Herenig u met uw VCMS-metgezellen en zet de Chic in Chirurgie!

Op zaterdag 18 januari 2020 zullen wij het eerste lustrum van VCMS Nederland vieren in Amstelhoeck te Amsterdam. Er zal begonnen worden met een 3-gangen diner met daar aansluitend een feest! Deze avond is bestemd voor iedereen die de afgelopen jaren deel heeft uitgemaakt van VCMS. Ben bij lid, reünist of alumni? Bemachtig dan snel een kaartje!

Om het Lustrum te vieren, biedt VCMS Nederland dit jaar een bijzondere deal! Voor slechts 56 euro bieden wij een combiticket aan voor zowel het lustrumsymposium als het diner. Wees er snel bij, want hiervan is een beperkt aantal beschikbaar!

Praktische informatie
Datum: 18 januari 2020
Aanvang 19:00
Locatie: Amstelhoeck Amsterdam
Thema: ChirurChic

Klik hier om naar de kaartverkoop pagina te gaan!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Lustrumsymposium: The Surgical Paradox

Door de grote toename van kennis en technieken binnen de geneeskunde zijn de behandelmogelijkheden tot ongekende grote gegroeid. Echter, dit uitgebreide aanbod van kennis en vaardigheden maakt het haast onmogelijk voor de chirurg om voldoende vaardig te zijn in alle procedures die binnen zijn specialisme aan bod komen. Om die reden komt het steeds vaker voor dat chirurgen zich beperken tot het uitvoeren van slechts een klein aantal procedures. Dit leidt ertoe dat de zorg moet worden gecentraliseerd en dat er meer specialistische klinieken ontstaan. Een keerzijde hiervan is het verlies van het zicht op de patiënt als geheel en dat artsen nog in slechts een niche van behandelingen bekwaam zijn. Tijdens deze educatieve dag zullen zowel super specialistische als generalistische chirurgen aan het woord zijn om de verschillende argumenten omtrent dit essentiële vraagstuk te belichten.

Praktische informatie en prijzen
Locatie: Academiegebouw Utrecht
Datum: 14 maart 2020
Tijd: van 10:00 – 18:00

Klik hier om naar de kaartverkoop pagina te gaan!

 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op deze zeer bijzondere dagen!