Lid worden

Voor bachelorstudenten geneeskunde wordt het lidmaatschap van de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten verkregen door middel van een toelating bij een VCMS-afdeling. Voor de verdere procedure omtrent aanmelding en toelating verwijzen wij jou door naar de verschillende VCMS-afdelingen.

Voor masterstudenten geneeskunde wordt het lidmaatschap van de Verenging Chirurgie voor Medisch Studenten verkregen door middel van een toelating bij de VCMS Master Academy. Voor de verdere procedure omtrent aanmelding en toelating lees je hier meer.

Sollicitatieperiode
De sollicitatieperiodes van de VCMS-afdelingen verschillen per medische faculteit maar vinden doorgaans plaats aan het begin van elk academisch jaar. Informeer voor meer informatie omtrent de sollicitatieperiode bij de desbetreffende VCMS-afdeling.

De sollicitatieperiode voor de VCMS Master Academy voor het academisch jaar 2019-2020 is gesloten. De sollicitatieperiode voor de VCMS Master Academy 2020-2021 zal van 25 augustus tot 12 september 2020 geopend zijn.

Lidmaatschap VCMS opzeggen
Het lidmaatschap van VCMS voor het volgende academische jaar kan vóór 1 juli van het huidige academische jaar schriftelijk worden opgezegd. Het lidmaatschap wordt dan per 1 augustus beëindigd.