Lid worden

Voor bachelorstudenten geneeskunde wordt het lidmaatschap van de Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten verkregen door middel van een toelating bij een VCMS-afdeling. Voor de verdere procedure omtrent aanmelding en toelating verwijzen wij jou door naar de verschillende VCMS-afdelingen.

Voor masterstudenten geneeskunde wordt het lidmaatschap van de Verenging Chirurgie voor Medisch Studenten verkregen door middel van een toelating bij de VCMS Nederland Master Academy. Voor de verdere procedure omtrent aanmelding en toelating lees je hier meer.

Sollicitatieperiode
De sollicitatieperiodes van de VCMS-afdelingen verschillen per medische faculteit maar vinden doorgaans plaats aan het begin van elk academisch jaar. Informeer voor meer informatie omtrent de sollicitatieperiode bij de desbetreffende VCMS-afdeling.

De sollicitatieperiode voor de VCMS Nederland Master Academy voor het academiejaar 2019-2020 is geopend en loopt van 25 augustus 2019 tot en met 22 september 2019. Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier op onze site.

Lidmaatschap VCMS opzeggen
Het lidmaatschap van VCMS voor het volgende academische jaar kan vóór 1 juli van het huidige academische jaar schriftelijk worden opgezegd. Het lidmaatschap wordt dan per 1 augustus beëindigd.