Opening sollicitatie bestuur VCMS Nederland!

De Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten zoekt nieuwe bestuursgenoten voor het bestuur 2020-2021! Over een paar maanden feliciteren wij twee van onze commissarissen met hun bul en nemen we helaas van beide afscheid. Dit betekent dat er twee plekken vrij komen in ons bestuur en dat wij op zoek zijn naar jou!

Introductie
Ben jij ambitieus, leergierig, secuur en organisatorisch vaardig? Dan biedt het landelijke VCMS-bestuur jou de ultieme uitdaging. Samen met zes andere bestuursleden draag jij zorg voor een zeer gemotiveerd netwerk van studenten die een chirurgisch vak ambiëren. Je bent verantwoordelijk voor het uitdragen van de doelstellingen binnen VCMS en adviseert en controleert de acht bachelorafdelingen van VCMS, op elk academisch centrum één. Daarnaast organiseer jij met je bestuur en commissie de landelijke activiteiten van VCMS en verzorg jij het programma van de VCMS Master Academy. Wij hopen dat VCMS met jullie hulp weer een stap verder komt.

Functies

Commissaris Acquisitie
Als Commissaris Acquisitie ben je in samenwerking met de penningmeester verantwoordelijk voor de inkomende geldstromen van VCMS Nederland. Samen met je medebestuursleden zoek en onderhoud je het contact met de bedrijfswereld, verschillende fondsen en partners van VCMS Nederland. Daarnaast heb je ook een controlerende en raadgevende functie in het gevoerde financiële beleid op de VCMS-afdelingen.
Door deze taken kom je op verschillende plekken in het land en doe ook buiten het ziekenhuis contacten op met zeer diverse partijen. Dit betreft het gehele scala van instanties die zich bezighouden met het innoveren van het onderwijs tot bedrijven die er in een direct proces voor zorgen dat medisch specialisten hun beroep kunnen uitvoeren op de door hen gewenste manier.

  • Tijdsbeloop: eenjarig van augustus 2020 tot en met juli 2021,  inwerkperiode start in april 2020
  • Tijdsinvestering: 10-20 uur per week

Voor meer informatie, neem contact op met Jonathan Spoor, via: j.spoor@vcms.nl.

Commissaris Onderwijs
Als Commissaris Onderwijs ben je verantwoordelijk voor het belangrijkste dat VCMS te bieden heeft: het chirurgisch onderwijs. Je zorgt voor het waarborgen van de kwaliteit en kwantiteit van het onderwijs. Tevens is er ruimte om het onderwijs uit te breiden en te optimaliseren als hier behoefte aan is. VCMS is een jonge vereniging en om die reden zijn er veel mogelijkheden om hier je eigen invulling aan te geven binnen het kader van de meerjarenvisie. Deze functie leent zich voor een iemand met creativiteit, leergierigheid en organisatorische vaardigheden.

  • Tijdsbeloop: eenjarig van augustus 2020 tot en met juli 2021, inwerkperiode start in april 2020
  • Tijdsinvestering: 10-20 uur per week

Voor meer informatie, neem contact op met Anyck Esselink, via t.a.esselink@vcms.nl.

 
Procedure
Sollicitaties kunnen verzonden worden naar nederland@vcms.nl. De deadline voor het insturen van cv, motivatiebrief (max. 1 A4) en voorkeur voor functie is op 8 maart 2020. Na deze deadline worden de meest geschikte kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op zaterdag 21 maart 2020. Houd er dus rekening mee dat je deze dag beschikbaar bent.

Algemene vragen
Neem voor functiespecifieke vragen contact op met de desbetreffende persoon en stuur algemene vragen naar nederland@vcms.nl.

Tot slot
Nieuwsgierig geworden en gemotiveerd om deze uitdaging met een team ambitieuze en gemotiveerde medebestuursleden aan te gaan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!