Over de Master Academy

De VCMS Nederland Master Academy is een programma, dat open is voor eenieder die interesse heeft om aan zijn heelkundige kennis en vaardigheden te werken en waarbij het niet uitmaakt bij welk specialisme je ambitie ligt.


 

Plan
De VCMS Nederland Master Academy zal vanaf oktober 2019 verder gaan met het organiseren van extracurriculair onderwijs voor chirurgisch geïnteresseerde masterstudenten. De focus zal wederom komen te liggen op zowel klinisch als wetenschappelijk onderwijs.

Doelgroep
Alle geneeskundestudenten die hun bachelor Geneeskunde hebben behaald of het academisch jaar 2019-2020 actief zijn binnen de master geneeskunde, kunnen deel uitmaken van de VCMS Nederland Master Academy. Het onderwijs is bedoeld voor iedereen die zijn of haar chirurgische vaardigheden wil verbeteren.

Programma
Het programma van de Master Academy zal plaatsvinden van oktober 2019 tot en met juni 2020. Er worden drie modules georganiseerd, bestaande uit twee of drie sessies per module. De sessies zullen over het algemeen plaatsvinden op zaterdagen van ongeveer 10.00 tot 18.00 uur.

Module 1: Chirurgische Anatomie & Beeldvorming
Module 2: Chirurgische Kennis
Module 3: Chirurgische Praktijk en Vaardigheden

Aanmelden
De sollicitatieperiode voor het programma 2019-2020 is gesloten. Aanmelden voor de VCMS Nederland Master Academy was mogelijk van 25 augustus 2019 tot en met 22 september 2019.

Veelgestelde vragen
Voor de veelgestelde vragen verwijzen wij je naar de F.A.Q.-pagina.