Sollicitatie Commissaris Activititeiten VCMS Nederland 2019-2020/2021

VCMS Nederland is op zoek naar een Commissaris Activiteiten, die vanaf augustus 2019 deel zal uitmaken van een zevenkoppig bestuur. Wil jij samen met zes andere bestuursleden zorg dragen voor een zeer gemotiveerd netwerk van studenten die een chirurgisch vak ambiëren, activiteiten organiseren voor bachelor- en masterstudenten op landelijk niveau en het onderwijs voor de VCMS Master Academy inrichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Introductie
Ben jij ambitieus, leergierig, secuur en organisatorisch vaardig? Dan biedt het landelijke VCMS-bestuur jou de ultieme uitdaging. Samen met zes andere bestuursleden draag jij zorg voor een zeer gemotiveerd netwerk van studenten. Jij bent verantwoordelijk voor het uitdragen van de doelstellingen binnen VCMS en adviseert en controleert de VCMS-afdelingen (acht afdelingen, op elk academisch centrum één). Daarnaast organiseer jij met jouw bestuur en commissie de landelijke activiteiten van de vereniging en verzorg jij het onderwijsprogramma van de VCMS Master Academy.

Commissaris Activiteiten
De Commissaris Activiteiten is binnen het bestuur van VCMS Nederland het primaire aanspreekpunt voor de activiteitencommissie naast de bovengenoemde taken die voor alle bestuursleden gelden. Jij begeleidt deze commissie in het bedenken, plannen en uitvoeren van landelijke activiteiten. De voornaamste activiteit is de organisatie van het landelijke symposium. Om die reden zal jij, naast de reguliere bestuursvergaderingen, regelmatig in contact zijn met deze commissie. Verder verdiept de Commissaris Activiteiten zich in symposia en congressen die potentieel interessant zijn voor VCMS-leden. Door deze taken kom je op verschillende plekken in het land en doe jij op landelijke niveau binnen en buiten ziekenhuizen contacten op met diverse partijen. Tot slot zal komend academisch jaar het lustrum van de vereniging plaatsvinden, wat ruimte voor de Commissaris Activiteiten biedt om met nieuwe en creatieve ideeën ter invulling van het jaar te komen.

  • Tijdsbeloop: van augustus 2019 tot en met juli 2020 (eenjarig) of juli 2021 (tweejarig)
  • Tijdsinvestering: 10-20 uur per week

Procedure
Sollicitaties kunnen verzonden worden naar nederland@vcms.nl. De deadline voor het insturen van cv en motivatiebrief (max. 1 A4) is op zondag 21 april 2019. Na deze deadline worden de meest geschikte kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op vrijdagavond 3 mei 2019. Houd er dus rekening mee dat je deze avond beschikbaar bent.

Algemene vragen
Voor functiespecifieke vragen kunt u contact opnemen met Manou Huijben, via: m.huijben@vcms.nl. Neem voor algemene vragen contact op met nederland@vcms.nl.