Terugblik op de openingsactiviteit: Pub Lecture ”Global Surgery”

Op 1 november vond onder het genot van een drankje de openingsactiviteit met als thema Global Surgery plaats in de Engelse Pub Florin te Utrecht.

Drs. Eva Stortelder en drs. Ellen Reuling openden de avond met een interessante lezing over hun traject en activiteiten in de tropen. Na deze lezing was er de gelegenheid tot het stellen van vragen waarop vele interessante opvattingen werden besproken.

de avond vervolgd door enkele speeddatesessie. Voor het speeddaten waren naast drs. Eva Stortelder, ook dr. Marcus Rijken , dr. David Colnot, drs. Michiel Schuringa en drs. Rinse Meesters bereid om hun ervaringen te delen. De aanwezigen konden op een heel interactieve manier vragen stellen en rouleerden tussen de verschillende specialisten.

Klik hier voor een uitgebreide terugblik op deze zeer geslaagde dag!

Benieuwd naar de volgende landelijke activiteiten? Op 18 januari 2020 knalt VCMS het nieuwe jaar in tijdens het lustrumdiner ”ChirurChic” en vindt het lustrumsymposium plaats op 14 maart 2020, wederom in het academiegebouw in Utrecht! Meer informatie over deze activiteiten en de kaartverkoop kan je vinden onder het kopje ”landelijke activiteiten”.