Gratis toegangskaarten European Vascular Course (EVC)

Met dank aan prof. dr. M.J.H.M. Jacobs (vaatchirurg Maastricht UMC+) zijn er in 2019 wederom toegangskaarten (t.w.v. 795,00 euro) voor de 23e editie van de European Vascular Course (EVC) beschikbaar gesteld voor de leden van VCMS. Komend jaar vindt het congres plaats van 10 tot en met 12 maart in Maastricht.

Het programma van EVC bestaat uit een theoretisch deel met 132 “invited lectures” op het gebied van arteriële, veneuze en vaattoegang problematiek en een praktisch curriculum met meer dan 60 workshop- en trainingsessies met modellen en simulatoren. Daarnaast zijn er masterclasses voor chirurgische techniekenhet schrijven en beoordelen van wetenschappelijke artikelenverschillende non-invasieve diagnostische methoden en interventies.

Prof. dr. Jacobs zal de studenten op zondag 10 maart ontvangen. Voor de leden van de bachelorafdelingen (m.u.v. VCMS Maastricht) zijn er 30 kaarten beschikbaar, voor de leden van de Master Academy 20 kaarten. Ook als reünist van de vereniging kom jij in aanmerking voor kaarten!

Aanmelden is mogelijk tot en met 4 januari 2019 middels een e-mail onder vermelding van naam en VCMS-afdeling, Master Academy of reünist. Indien je reünist bent, vermeld dan ook bij welke VCMS-afdeling je lid bent geweest of wanneer je de Master Academy hebt gevold. Let op: aanmelden kan alleen indien je alle drie de congresdagen aanwezig kan zijn.

De aanmelding en algemene vragen omtrent de aanmelding kunnen gestuurd worden naar de commissaris activiteiten van VCMS Nederland, via: m.huijben@vcms.nl.