Selectie VCMS Nijmegen van start

SELECTIE VCMS NIJMEGEN VAN START

Beste tweede- en derdejaars geneeskundestudent,

Wil jij deel uitmaken van een gemotiveerde groep studenten met interesse voor de chirurgie? Leer je graag over innovatie, evidence based medicine en casuïstiek binnen het snijdende vak? En wil je bovenal bijdragen aan en meedenken over de chirurgie? Dan is Vereniging Chirurgie voor Medisch Studenten (VCMS) Nijmegen op zoek naar jou!

Middels masterclasses, workshops en symposia biedt VCMS Nijmegen sinds een jaar een extracurriculair chirurgisch platform aan. Het komende jaar willen wij leren van elkaar met intrinsiek gemotiveerde en enthousiaste studenten.

Voor 60 euro woon je minstens tien activiteiten per jaar bij. Daarnaast vinden er onder andere netwerkactiviteiten plaats, bestaat er de mogelijkheid deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek en kun je live meekijken op OK.

We starten dit jaar op 20 september op de snijzaal met het thema Netwerken. Zet dit alvast in je agenda, want wij verwachten volledige inzet wat zich vertaalt in een aanwezigheidsplicht om je certificaat te behalen aan het einde van het jaar! Neurochirurgie, promoveren en uiteraard de nodige anatomie zullen de revue passeren onder leiding van junior lecturer en promovendus Dylan Henssen. (http://www.nccn.nl/nccn/staf/d_henssen).

Enthousiast geworden? Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/VCMSNijmegen en kijk verder op deze site.

Zeer enthousiast geworden? Solliciteer dan middels het sturen van je CV en motivatiebrief (max 1 A4) vóór 14 september 23.59 uur naar nijmegen@vcms.nl. Voor vragen kun je ons bereiken middels voorgenoemd mailadres.

Hopelijk mogen we je snel verwelkomen bij VCMS Nijmegen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *