Sollicitaties activiteitencommissie 2024-2025

Ben jij ambitieus, leergierig, creatief en organisatorisch vaardig? Dan biedt de activiteitencommissie van VCMS Nederland jou de ultieme uitdaging. Samen met vier andere commissieleden draag jij zorg voor een breed scala aan landelijke activiteiten die VCMS rijk is. Jij bent medeverantwoordelijk voor het organiseren van onder andere het VCMS Nederland Symposium en de driedaagse VCMS Summer School. Wil jij het visitekaartje zijn voor VCMS Nederland en activiteiten organiseren op landelijk niveau? Dan kun je vanaf 1 maart solliciteren voor de verschillende functies van de activiteitencommissie met cv en motivatie. Help jij de landelijke activiteiten van VCMS Nederland naar een hoger niveau te tillen?

Voor welke functies kan ik solliciteren?

De activiteitencommissie van VCMS Nederland bestaat uit 5 functies:

 

Voorzitter

Als voorzitter ben je de leider, ondernemer en vertegenwoordiger binnen het team. De voorzitter zoekt samen met haar/zijn commissieleden (met de doelstellingen van VCMS in het achterhoofd) voortdurend naar manieren om interessante landelijke activiteiten te organiseren. Daarbij zal de voorzitter op een daadkrachtige manier leidinggeven, waarbij de leden van de activiteitencommissie gemotiveerd raken en geënthousiasmeerd worden hun taken uit te voeren. Daarnaast ben je het gezicht van de activiteitencommissie en draag je de activiteiten uit op landelijke niveau.

  • Tijdsbeloop: eenjarig van augustus 2024 tot en met juli 2025. Inwerkperiode start vanaf mei 2024.
  • Tijdsinvestering: 5-12 uur per week

Voor meer informatie, neem contact op met Fleur Vande Kerckhove: activiteiten@vcms.nl 

 

Secretaris

De secretarisfunctie is één van de belangrijkste pijlers. Enerzijds is de secretaris de penvoerder van de commissie die o.a. zorg draagt voor de interne en externe nieuwsvoorziening. Anderzijds ben je ‘het geheugen’ van de commissie, waarbij organiseren, informatievoorziening en archivering belangrijke taken zijn. Verder zul je je bezighouden met het creëren van overzicht van de landelijke activiteiten van VCMS en ben jij het aanspreekpunt van de deelnemers.

  • Tijdsbeloop: eenjarig van augustus 2024 tot en met juli 2025. Inwerkperiode start vanaf mei 2024.
  • Tijdsinvestering: 5-12 uur per week

Voor meer informatie, neem contact op met Sabrina Waizy via: activiteiten@vcms.nl

 

Penningmeester

De penningmeester vertaalt het beleid van de activiteitencommissie in een begroting en beoordeelt wat financieel haalbaar is. De beslissingen die worden gemaakt worden onderbouwd met een solide financiële inschatting van de situatie, waarbij de kansen en risico’s nauwkeurig tegen elkaar worden afgewogen. Daarnaast ondersteun je de Commissaris Acquisitie met de inkomende geldstromen.

  • Tijdsbeloop: eenjarig van augustus 2024 tot en met juli 2025. Inwerkperiode start vanaf mei 2024.
  • Tijdsinvestering: 5-12 uur per week

Voor meer informatie, neem contact op met Liza ten Have, via: activiteiten@vcms.nl

 

Commissaris Acquisitie

Als Commissaris Acquisitie ben je samen met de penningmeester van de activiteitencommissie verantwoordelijk voor de inkomende geldstromen van VCMS Nederland. Samen met je medecommissieleden zoek en onderhoud je het contact met de (medische) bedrijfswereld en verschillende fondsen. Door deze taken kom je op verschillende plekken in het land en kom je buiten het ziekenhuis om in contact met diverse partijen. Dit betreft het gehele scala van instanties die zich bezighouden met het innoveren van het onderwijs tot bedrijven die er in een direct proces voor zorgen dat medisch specialisten hun beroep kunnen uitvoeren op de door hen gewenste manier.

  • Tijdsbeloop: eenjarig van augustus 2024 tot en met juli 2025. Inwerkperiode start vanaf mei 2024.
  • Tijdsinvestering: 5-12 uur per week

Voor meer informatie, neem contact op met Puck Niessen, via: activiteiten@vcms.nl

 

Commissaris Externe Communicatie

De Commissaris Externe Communicatie geeft invulling aan de relatie die de landelijke activiteiten van VCMS heeft met de wereld om zich heen. Alle pijlen zijn gericht op het beïnvloeden en bewaken van het gewenste VCMS-imago. Het is de taak om creatieve en effectieve manieren te verzinnen waarop met het publiek gecommuniceerd wordt. Het vergt een vooruitstrevende blik en er moet goed gekeken worden hoe en wanneer de publiciteit moet worden gezocht. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van de functie uit het actief promoten van VCMS haar landelijke activiteiten.

  • Tijdsbeloop: eenjarig van augustus 2024 tot en met juli 2025. Inwerkperiode start vanaf mei 2024.
  • Tijdsinvestering: 5-12 uur per week

Voor meer informatie, neem contact op met Sam Melchers via: activiteiten@vcms.nl

Neem voor functiespecifieke vragen contact op met de desbetreffende persoon en stuur algemene vragen naar Commissaris Activiteiten van VCMS Nederland via: c.a.moes@vcms.nl of nederland@vcms.nl 

Sollicitaties dienen uiterlijk om 23:59u op maandag 1 april 2024 te zijn ontvangen in onze mailbox. Sollicitaties kunnen verzonden worden naar nederland@vcms.nl.

De fysieke sollicitaties vinden plaats op 14 april.

Jouw sollicitatie moet bestaan uit een motivatiebrief (max. 1 A4), een CV in PDF en eventuele voorkeur voor functie.