Doel van het wetenschapsplatform

Het faciliteren van de participatie in onderzoek door studenten. Door een eenvoudig in te vullen contactformulier kunnen wetenschappers het onderzoek naar VCMS sturen, waarna dit onderzoek aan de student kenbaar wordt gemaakt via de pagina ‘Ik ben een student’. 

Hoe werkt het?

Dit platform zorgt voor het eerste contact tussen onderzoeker en student. Indien u voor een onderzoek participatie van studenten behoeft of een andersoortige onderzoeksplek wil aanbieden, kan u het onderstaand contactformulier invullen. Dit contactformulier wordt door het bestuur van VCMS doorgelezen en voor de studenten beschikbaar gesteld worden op de VCMS website. Geïnteresseerde studenten zullen het opgegeven mailadres contacteren.

Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met het verspreiden van deze gegevens onder de VCMS-leden en externen.

Informatie over het invulformulier

Alle onderdelen moeten worden ingevuld om het formulier te kunnen versturen. Indien iets niet exact aangegeven kan worden, kan dit in de omschrijving worden toegelicht. Vanwege het overzicht voor studenten, vragen wij u om de regio aan te geven waarmee uw ziekenhuis het meest gelieerd is.

0