Vrienden van VCMS

Door de jaren heen heeft VCMS Nederland mooie samenwerkingen aan mogen gaan. Van daaruit is er een netwerk ontstaan van (medische) bedrijven, congressen, journals en organisaties die wij inmiddels als Vrienden van VCMS beschouwen. Een aantal van onze Vrienden maken het mogelijk om ons extracurriculaire chirurgische onderwijs te professionaliseren, maar tegelijkertijd betaalbaar te houden. Daarnaast bieden andere Vrienden juist unieke kansen voor VCMS-leden en externen, zoals het bijwonen van leerzame, grote congressen of het bemachtigen van een beurs voor wetenschappelijk onderzoek. 

Onderstaand de Vrienden van VCMS: 

VCMS is altijd op zoek naar nieuwe Vrienden. Heeft uw bedrijf, congres of organisatie onze vereniging (i.e., geneeskundestudenten geïnteresseerd in chirurgie) iets unieks te bieden? Stuur dan een mail naar:  nederland@vcms.nl

 

Donaties

Wil je VCMS ondersteunen middels een financiële bijdrage dan kan dat uiteraard ook! Via onderstaand contactformulier kunt u eenvoudig een eenmalige donatie schenken aan VCMS. Middels uw donatie kunnen wij ons onderwijsaanbod nog verder uitbreiden en uitdagender onderwijs aanbieden aan alle studenten die een interesse hebben in de chirurgie! 

Bedrag