Ons doel

Wij beogen de participatie van studenten in het onderzoek te stimuleren door het faciliteren van het eerste contact tussen onderzoeker en student. Door een eenvoudig in te vullen contactformulier kunnen wetenschappers het onderzoek naar VCMS sturen, waarna dit onderzoek aan de student kenbaar wordt gemaakt op deze website.

Voor onderzoekers

Voor studenten

Hoe werkt het?

Dit platform zorgt voor het eerste contact tussen onderzoeker en student. Door het invullen van het online formulier op de ‘Ik ben een onderzoeker’ pagina, wordt het onderzoek in behandeling genomen door het VCMS Nederland bestuur. Zij zetten het onderzoek klaar op de ‘Ik ben een student’ pagina, waar studenten informatie over het onderzoek krijgen. Geïnteresseerde studenten zullen het opgegeven mailadres contacteren. 

Disclaimer

Bij het gebruikmaken van dit platform gaat de onderzoeker akkoord met het verspreiden van de onderzoeksgegevens gegevens onder VCMS-leden en externen. VCMS is niet verantwoordelijk voor het vervullen van de vacature, noch kan zij verantwoordelijk worden gehouden voor het werk dat de student zal leveren.

Vragen kunnen gesteld worden via het contactformulier.