De sponsoren van VCMS Nederland zijn van grote betekenis als het gaat om het realiseren van hoogstaand extracurriculair onderwijs voor chirurgisch georiënteerde geneeskundestudenten. Door het aangaan van samenwerkingen met (medische) bedrijven kunnen er een tal van masterclasses, workshops, symposia en netwerkactiviteiten worden georganiseerd voor zowel de VCMS-leden als externen. VCMS Nederland is haar sponsoren erg dankbaar voor het aangaan van een duurzame samenwerking.

Anatomage​

Anatomage is dé marktleider op het gebied van 3D-anatomie hardware en software en biedt op hoog niveau een ecologisch verantwoorde manier voor het visualiseren van de humane anatomie. Anatomage is gevestigd in zowel het onderwijs als in de gezondheidszorgsector en zorgt middels haar zeer innovatieve producten voor een transformatie van het ‘standaard’ bestuderen van de anatomie, het komen tot medische diagnoses en het bedenken van een behandelplan.

Simendo

Simendo is in 2010 opgericht en is momenteel één van de grootste bedrijven die een rol speelt in het vormgeven van chirurgisch simulatie. Simendo ontwikkelt trainingsprogramma’s voor chirurgen om minimaal invasieve vaardigheden te oefenen in een veilige en virtuele omgeving. 

Me-doc

Om als toekomstig arts of als ANIOS te blijven ontplooien en te blijven leren, biedt Me-doc een ontwikkeltraject aan. Hierbij staat persoonlijke begeleiding op de voorgrond, maar er vinden ook gezamenlijke onderwijsmomenten plaats. Het traject duurt zo lang als dat nodig is en wordt bepaald aan de hand van een ieder zijn/haar leercurve.

Mölnlycke

Mölnlycke is wereldwijd een toonaangevende producent van medische producten en oplossingen. Hierbij hebben we één doel: de resultaten in de gezondheidszorg over de hele wereld bevorderen, zodat professionele zorgverleners over de middelen kunnen beschikken die ze nodig hebben om de beste klinische, financiële en patiëntuitkomsten te realiseren. Klanten in bijna 100 landen maken gebruik van onze oplossingen en in ruim 40 daarvan hebben we eigen vestigingen.

Mölnlycke streeft naar verbetering van prestaties in de gezondheidszorg in vier business area’s: oplossingen voor het operatiekwartier, antiseptica, operatiehandschoenen en wondzorg.

Wil je meer leren over wondzorg of één van onze andere focus area’s? Kijk dan op Mölnlycke Advantage, het online leerplatform van Mölnlycke afgestemd op de specifieke behoeften van wondzorgprofessionals.

Van Lanschot

Bij Van Lanschot staat financiële fitheid voorop en om die reden bieden ze in iedere fase van de medische loopbaan passende financiële oplossingen. Voor medisch studenten wordt er iedere woensdagochtend een financieel spreekuur georganiseerd waar je terechtkunt met vragen over bijvoorbeeld studieschuld, huisvesting en toekomstperspectief.

Auxilio

Auxilio is gespecialiseerd in de eerstelijnszorg. Vanuit onze Triage Support Centra (gevestigd in Amsterdam, Groningen, Maastricht, Utrecht en Rotterdam) nemen wij de telefonische triage over van verschillende huisartsenposten en praktijken. Als Junior Triagist(e) is het aan jou om middels urgentiedenken de hulpvraag van de patiënt te beoordelen. Het is daarom ook een vereiste om: onder stress te kunnen functioneren, communicatief vaardig te zijn en snel te kunnen schakelen. Gezien je de functie uitvoert in de ANW-uren is het goed te combineren met jouw studie.

Sponsor worden van VCMS Nederland​

Overweegt u als bedrijf of organisatie om sponsor te worden van VCMS Nederland? Neem dan een kijkje in onze sponsorbrochure, deze kunt u openen door hier te klikken.

Graag gaan wij een keer met u om de tafel zitten om te brainstormen over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden die er bestaan om vervolgens te streven naar een duurzame samenwerking. Wilt u in contact komen met onze commissaris acquisitie? Stuur dan een mail naar: s.vandevelde@vcms.nl